Erzin Belediyespor Komşusundan 3 Puanı Kaptı

0
101

erzin bldspor8Stat: Erzin İlçe

Hakemler: Ömer Tolga Güldibi** Bayram Aydın** Gündoğdu Yiğit**

Erzin Belediyespor: Yaşar*** Şahin**** Umut*** Nurettin**** (Dk.88 Sayim*) Ulaş*** (Dk.63 Yasir**) İlyas**** Yunus*** (Dk. 86 Berkay*) Hasan Can*** Rıdvan*** Sefa Aktepe*** Sefa Durmuş***

Kozan Belediyespor: Ogün** Emre** Veysel** Ali** Muzaffer** Ferit** (Dk. 54 Uğur**) Özcan** Deniz Ozan** Mehmet** Murat Can** Reha** (Dk. 67 İlyas**)

Sarı Kartlar: Yunus (Erzin Belediyespor) Deniz Ozan, Ogün, Veysel, Muzaffer (Kozan Belediyespor)

Kırmızı Kart: Hasan Can (dk.45) (Erzin Belediyespor)

Goller: Şahin (dk.27), Nurettin (dk.29 Pen), İlyas Kubilay (dk.36), Yunus (dk.64) (Erzin Belediyespor) Muzaffer (dk.15), Uğur (dk.70) (Kozan Belediyespor)

Spor Toto 3. Lig 1. Grup 16. hafta maçında Erzin Belediyespor, kendi sahasında komşu ilçe takımı Kozan Belediyespor’u 4-2 mağlup etti.

Temsilcimiz, Erzin İlçe Stadında oynanan maçı, büyük bir moralle çıktığı maçta üstün oynadı. Maç oldukça hızlı başladı. 5. dakikada Erzin Bld.spor kalesi önünde oluşan karambolda Veysel topu önünde bulunca golünü attı ve takımın 0-1 öne geçirdi. Çabuk toparlanan Erzin ekibi 14. dakikada takımın gizli golcüsü Şahin Tüter’in akıl dolu golü ile 1-1 beraberliğe ulaştı. 22. dakikada Kozanspor ceza alanında Ulaş Yalçın’ın düşürülmesi ile orta hakem penaltı kararı verdi. Penaltı atışını Nurettin Ersoy kullandı ve takımı 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Maçın 38. dakikasında ev sahibi bu kez Yunus Ünsal ile golünü buldu ve skor 3-1 oldu. Maçın ilk yarısının bitimine 1 dakika kala, ikinci sarı karttan kırmızı kart gören Hasan Can takımını 10 kişi bıraktı. Maçın ilk yarısı ve sahibinin 3-1’lik üstünlüğü ile kapandı.

Karşılaşmanın 65. dakikasında İlyas’ın golü ile Erzin Bld.spor skoru 4-1 yaptı. 72’de konuk takım penaltı kazandı, penaltı atışını Uğur Dalmış kullandı, kaleci Yaşar penaltı atışını kurtardı. 86’da ise Özcan Dağ attığı golle skoru 4-2’ye taşıdı ve karşılaşma ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı. Erzin Bld.spor, puanını 22 çıkarırken, 3 basamak birden atlayarak 8. sıraya yükseldi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here