Kırıkhanspor Kara Bulutları Dağıtmaya Çalışıyor

0
100

kırıkhanspor4Kırıkhanspor yönetimi, kulübün üzerindeki kara bulutların bir an önce dağılması için önemli adımlar atıyor. Yönetim Kurulu üyeleri, dün bir araya gelerek son gelişmeleri değerlendirdi, ardından futbolcularla buluştu.

Kırıkhanspor Yönetim Kurulu, kulüp üzerinde yaşatılmak istenilen kaosa karşı güç birliği oluşturdu. Çamlıktaki kulüp tesislerinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında, Kulüp Başkanı Hacı Kocacık ve yöneticiler kötü gidişatın sebeplerini masaya yatırdı, çözüm yollarını görüştü. Teknik Sorumlu Mehmet Çetin’den bir rapor alarak takımın düşüşündeki sebepleri öğrenen Başkan ve yönetim, bundan böyle ferdi davranışlar yerine ortak hareket etme kararı da aldı.

Alınan Kararlar Futbolculara Anlatıldı

Kırıkhanspor yönetim kurulu, toplantını ardından futbolcu ve teknik heyetle de bir araya geldi. Başkan Kocacık yönetim kurulunda alınan kararları futbolculara iletirken, bu pazar günü yapılacak olan Manavgatspor karşılaşmasının Kırıkhanspor için hayati önem taşıdığına dikkat çekti.

Futbolculara yönelik konuşan Başkan Kocacık; “5. haftadaki Çorumspor karşılaşmasının ardından büyük bir düşüş yaşıyoruz. Takımda yer alan futbolcuların kapasitelerini ve becerilerini çok iyi biliyoruz, ancak istenilen verimi alamıyoruz. Kırıkhanspor’da bugüne kadar hiç kimsenin parası kalmamıştır, kalmazda! Başarılarıyla tüm spor kamuoyunun dikkatini çeken Kırıkhanspor ne yazık ki şimdi kötü gidişatıyla konuşuluyor. Bir an önce bu kötü gidişata son verilmelidir. Yönetim olarak biz, futbolcular olarak siz üzerimize düşen görevi yerine getirmek zorundayız. Bu pazar günü oynayacağımız maç dönüm noktası olmalıdır. Bu maçı kazanmaktan başka alternatifimiz yok” dedi.

Daha sonra söz alan takım kaptanı kaleci Ömer ise futbolcular adına yaptığı konuşmada; “Bu durumdan bizde memnun değiliz. Maç bitiminde coşkuyu ve sevinci yaşamak istiyoruz. Arkadaşlarımla bir araya geldik ve Pazar günkü karşılaşmayı kazanmak için kenetlendik. Bizlere güvenenleri ve Kırıkhanspor taraftarlarını mahcup etmeyeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan, Kırıkhanspor yönetim kurulunun Cuma günü Bayezid-i Bistami Hz. türbesinde Cuma namazını kıldıktan sonra futbolcularla bir moral yemeği vereceği de öğrenildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here