Kırıkhanspor Hazırlıklarını Sürdürüyor!

0
59

kırıkhanspor4Nevşehir Avanos kampını tamamladıktan sonra, yeni sezon çalışmalarını kendi tesislerinde sürdüren 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor, lig başlamadan birkaç hazırlık maçı daha yapma girişimi içerisine girdi.

Kırıkhan’a dönerek kendi tesislerinde lige hazırlanan Kırıkhanspor, önceki gün kendi saha ve seyircisi karşında Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcimiz Reyhanlı Belediyespor ile Kırıkhan şehir stadında karşılaştı. Taraftarın da takımını görme şansı bulduğu karşılaşma golsüz tamamlandı. Maçtan sonra biraz hayal kırıklığı yaşayan Kırıkhanspor taraftarı, takımlarının lig başlamadan istenilen performansa yükseleceği inancına sahip.

Çalışmalarını Teknik Direktör Bülent  Demirkanlı nezdinde sürdüren Kırıkhanspor’da yönetim kurulu üyeleri, 1 Eylül’de başlayacak olan lig öncesi birkaç hazırlık maçı daha oynanması yönünde girişimlerini de sürdürüyor.

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık; “Ligde taraftarlarımızı her zaman için yanımızda görmek istiyorum. Sahadaki yerlerini alıp, takımlarına sahip çıkmalarını bekliyorum. Onlar bu zorlu ve uzun soluklu maratonda gücümüze güç katacaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here