Hatayspor’da ‘Pürüz’ Yok!

0
512

hatayspor18Bolu’daki ikinci etap hazırlık kampı çalışmalarını sürdüren Hatayspor, bünyesindeki futbolcular ile oluşturduğu iki kadro ile iki hazırlık maçı yaptı. Lige hazır görünümü veren 2. Lig temsilcimiz Hatayspor, her iki karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldı.

Hatayspor’lu futbolcuların Bolu’da sürdürdükleri çalışmalarda futbolculara moral ziyaretinde bulunan Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Kulübü Başkanı Jan Baram, yöneticiler Sadullah Ergin ve Emir Kavvasoğlu, takımın hazırlık maçlarını izlediler. Hatayspor’u izleyen ve takımı beğenen Antakya Belediye Başkanı Savaş, yeni sezonda takıma başarılar dilemesinin ardından İstanbul’da bir toplantıya katılmak üzere Bolu’dan ayrıldı.

 Hatayspor, ilk hazırlık maçını Azerbaycan’ın 1. Lig takımlarından FK Neftçala ile oynadığı maçı Güney Atılgan, Taylan, Gürhan Gürsoy (2)’un attığı gollerle 4-1 kazandı. Aynı gün Anadolu Üsküdar takımı ile karşılaşan Hatayspor, sahaya farklı bir kadro ile çıktı.  Bordo-Beyazlılar bu maçta ise Emre Özkurt ve Fatih Yılmaz’ın attığı gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Bugün de Alanyaspor ile son hazırlık maçını oynayacak olan Hatayspor, Cumartesi günü Bolu kampı tamamlayacak ve kente dönecek. Futbolculara verilecek 3 günlük iznin ardından 27 Ağustos Salı günü Antakya’da kendi tesislerinde üçüncü etap çalışmalarını sürdürecek.

Tüm Futbolcularla 3’er Yıl Sözleşme!

Hatayspor, pürüz yaşadığı Gürhan Gürsoy ile de mutlu sona ulaşarak, bünyesinde bulunan tüm futbolcularla 3’er yıllık sözleşme imzalamış oldu. Yapılan sıkı görüşmenin ardından Hatayspor Kulübü Başkanı ile Hatayspor’un gözde futbolcularından Gürhan Gürsoy’un karşılıklı anlaşmaları sonunda 3 yıllık imzalar atıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here