Kılıçdaroğlu İskenderun’da!

0
255

kemal kılıçdaroğlu1Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay gezisi kapsamında bugün İskenderun’a geliyor. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Hatay programı kapsamında ilk olarak saat 13.30’da Antakya Uğur Mumcu Meydanında Hataylılarla bir araya gelecek. Kılıçdaroğlu daha sonra saat 17.00’de İskenderun AVM Arsuz yol kavşağı temel atma törenine katılacak.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Liderlerinin gelişini şu ifadelerle duyurdu;

“Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Hatay’ımızda. Salı (bugün) saat 13.30’da Defne ilçemiz Uğur Mumcu meydanında halkla birlikte olacak. İktidara yürüyoruz, 1 Kasım’da halkın iktidarı için sandıklara gidiyoruz. Halkın başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu yüreği barışa, özgürlüğe, kardeşliğe atan Hatay’ımıza şimdiden hoş geldi sefa geldi.”

kemal kılıçdaroğlu2

İskenderun Köprülü Kavşağı’nın Temeli Atılıyor

Öte yandan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip projesi olan “Köprülü Kavşak Projesi” bugün hayata geçiriliyor. 5 ana arterin bağlandığı İskenderun Adliye Kavşağında sinyalizasyonun yetersizliği, bekleme sürelerinin uzun olması nedeniyle halka ulaşımda sıkıntı yaşatan mevcut kavşak, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “Köprülü Kavşak Projesi”yle yenilenecek. İskenderun Köprülü Kavşağı’nın temeli Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın da katılımıyla saat 17.00’de atılacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here