Keyifli ve Heyecanlı Maçlar Bizi Bekliyor

0
58

payas belediyespor17Spor Toto 2. ve 3. Lig’de temsilcilerimiz mücadelelerini bugün ve yarın yapacaklar. 2. Lig Beyaz Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor, bugün rakibi 1461 Trabzon’u ağırlarken, Hatayspor, Kırıkhanspor, Payas Belediyespor 1975 ve Erzin Belediyespor ise Pazar günü (yarın) puan mücadelesi verecekler. Bugünkü Körfez İskenderunspor-1461 Trabzon maçı 5 Temmuz stadında saat 13.30’da başlayacak.

Payas Ekibi Puanlarla Dönmez İstiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payas Belediyespor 1975, yarın Derince deplasmanında oynayacağı önemli maça oldukça hazır. Zorlu deplasmandan üç puan çıkartmanın hesabını yapan Teknik Sorumlu Can Güven ise sporcularına güveniyor.

Üç haftada dört maç yaptıklarını ve bu karşılaşmalardan altı puan topladıklarını söyleyen Güven, “Çok yoğun bir mesai ile başladık. Dört haftada aldığımız altı puanın asıl karşılığı on iki puandı. Eyüp maçı içeride 88’inci dakikada verilmeyen bir penaltı, Diyarbakır deplasmanında olmayan bir pozisyonda aleyhimize çalınan bir penaltı. Son olarak içerideki Tekirova maçındaki 90+3 de attığımız çok nizami güzel bir gol ve çocukların alın teri emeği altı puanları gitti” dedi.

Futbolda bunların olduğunun altını da çizen Güven; “Bu hafta Derincespor ile deplasmanda karşılaşacağız. Amacımız üç puanla dönmek, en kötü ihtimalle bu karşılaşmadan yenilmeden ayrılmak istiyoruz. Bu konuda oyuncularıma inanıyorum” diye konuştu. Takımın son durumu hakkında da bilgi veren Güven, takımda sakat oyuncularının bulunmadığını sadece Resul’ün sarı kart cezalısı olduğu için yarınki maçta takımdaki yerini alamayacağını kaydetti. Haftanın programı şöyle: >>

Körfez İskenderunspor-1461 Trabzon

15 Kasım 2014 Cumartesi Saat 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Mehmet Emre Atasoy, Özgür Fatih Kalaycı, Vural Gül

Kocaeli Birlikspor-Hatayspor

16 Kasım 2014 Pazar Saat 13.30

İsmetpaşa Stadı

Ali Zağlı, Özgün Karakoçlu, Mehmet Öztan

Kırıkhanspor-Manavgatspor

16 Kasım 2014 Pazar Saat 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Osman Ender Bulut, Ümit Kaya, İsmail Taygun Tasalı

Derincespor A.Ş.-Payas Belediyespor 1975

16 Kasım 2014 Pazar Saat 13.30

Kocaeli Alpaslan Türkeş Stadı

Aykor Karaca, Ercan Aydın, Hasan Okan Baylan

Sakaryaspor A.Ş.-Erzin Belediyespor

16 Kasım 2014 Pazar Saat 13.30

Sakarya Atatürk Stadı

Ercan Hellaç, Alper Gürsoy, Tülay Ceylan

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here