Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
94

gündem kısa1Kaymakam Özyiğit 3 Günlük İzne Ayrıldı

İskenderun Kaymakamlığından yapılan açıklamada, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’in, üç gün senelik izine ayrıldığı, İskenderun Kaymakamlığına Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’ün vekâlet edeceği duyuruldu. İskenderun Kaymakamlığı açıklamasında; “İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, 12-14 Aralık 2013 tarihleri arasında üç gün senelik izine ayrılmıştır. Göreve dönünceye kadar, İskenderun Kaymakamlığına Payas Kaymakamı İrfan Demiröz’ün vekâlet edeceği duyurulur” ifadelerine yer verildi.

Senegal Büyükelçisi Antakya OSB’yi Ziyaret Etti

Senegal’in Ankara Büyükelçisi İssakha Mbacke ve Müsteşar Moustapha Sokhna Diop, İşadamı Mete İşcan ile birlikte Antakya OSB’de temaslarda bulundu. Antakya OSB’de bulunan Olgay Un firmasını ziyaret ederek firma sahibi Hüseyin Mirioğlu ve Antakya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Kabaali’den firma ve Antakya OSB hakkında bilgiler aldı.

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Köylü Hatay FM’in Konuğu Oldu

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü Hatay FM’de “Ayhan Gümüşsoy ile Gündem” programına konuk oldu. Programda derneğin 9. yılına girdiğini ifade eden Köylü, nerede acı varsa oraya ulaşmaya çalıştıklarını belirterek yaptıkları kampanyalarla 65 ülkede faaliyet yürüttüklerini söyledi. Mustafa Köylü, mazlum ve mağdur insanların açlık sorunu için gıda maddesi temini ile yetim çocuklara ve o bölgedeki hastanelere ilaç ve malzeme yardımı yaptıklarını ifade ederek; “Hatay, Suriye vesilesi ile çok hareketli günler geçiriyor. Buradaki temsilciliğimiz sıkı çalışma içerisindeler. Kendi yardımlarımız ve bazı Avrupa ülkelerinden gelen yardımları kanalımızla iletiyoruz. Hatay’da Suriyeli mağdurlar ağırlıklı olarak kış olması hasebiyle ısınma problemi yaşıyorlar. Bu durumda yakacak, battaniye, kışlık giysi, ilaç ve un gibi gıda maddeleri acil ihtiyaçlardır. Şehir merkezinde olanların ağırlıklı ev eşyası ihtiyacı olduğunu gözlemledik ve bu konuda insani yardımlarımız devam ediyor” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here