Kaymakam Yönden’den Okul Ziyaretleri

0
98

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in mahiyetinde görevlendirilen Kaymakam Adayı Kerem Yüce ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile birlikte, Kılıç Ali Paşa Ortaokuluna ziyarette bulundu.

Kılıç Ali Paşa Ortaokulu’nda bazı incelemede bulunmasının akabinde okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek istişare yapan Kaymakam Adayı Kerem Yüce, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri tarafından hazırlanan yardım paketlerinin okul idaresine teslim edilmesine de eşlik etti.

Dr. Gani Bahadırlı Anaokulundayız!

İlçemiz Kaymakamı İskender Yönden ve beraberindekiler daha sonra Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokuluna ziyarette bulundu. Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokuluna girişinde çiçek buketi ve öğrenciler tarafından yapılan bayrak işlemeli tablonun takdimiyle karşılanan Kaymakam İskender Yönden, okul binasında incelemede bulunmasının müteakibinde okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek istişare de bulundu. Kaymakamımız İskender Yönden, varlıklarıyla dünyamıza anlam katan sevgi yumağı okul öncesi öğrencilerini sınıflarında ziyaret ederek, sohbet etmesinin yanı sıra boyama kitapları dağıttı.

Kaymakam Yönden ve beraberindekiler, Hatay’da ilk ve tek ECO-OKUL projesi onaylanan Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulundaki bayrak çekimi törenine teşrif ettiler.  Eko-Okul Projesi kapsamında okul öncesi ile ilk ve ortaokullarda çevre bilinci,çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi uygulamasıyla Hatay’da ilk ve tek olarak Eco-Okul olmaya hak kazanan Dr. Gani Bahadırlı 75. Yıl Anaokulu’nda Eco-Okul Bayrağı göndere çekildi.

Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi Açıldı!

Kaymakam Yönden ve heyeti,  Dr. Gani Bahadırlı İlkokuluna da ziyarette bulundu. Dr. Gani Bahadırlı İlkokulunda yaptığı inceleme akabinde okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelerek istişare de bulunan Kaymakam İskender Yönden tarafından okul bünyesinde oluşturulan Yeşil Oyun Alanı, Spor Sahası ile Akıl ve Zeka Oyunları Atölyesi’nin açılış kurdelesi kesilerek, öğrencilerin hizmetine sunuldu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here