Kaymakam Su’nun Öğretmenler Günü Mesajı

0
85

“Öğretmenler Sayesinde Geleceğe Daha Emin Adımlarla İlerleyen Bir Toplum Oluşturulacaktır”

İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayarak, tüm öğretmenlerin gününü kutladı.

Mesajında öğretmenlik mesleğinin kutsallığına vurgu yapan Kaymakam Su; “Dünyanın en kutsal ve en eski mesleklerinden olan öğretmenlik, her zaman bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve yarınlara aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. Dolayısıyla öğretmenlerimiz dün olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, yenilenmenin ve daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır. Ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmasında, daha iyiye ve daha ileriye giden bir Türkiye için en büyük çabayı kuşkusuz öğretmenlerimiz göstermektedir. Onların verdikleri bilimsel, çağdaş, mesleki ve sosyal eğitimle; güçlü, bilgili ve gelişmelere açık bireyler yetişecek geleceğe daha emin adımlarla ilerleyen bir toplum oluşturulacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, görev şehidi olan ve ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyor, en zor şartlarda bile ülkemizin her köşesine ulaşarak yeni nesillere ışık olan tüm öğretmenlerimizin bu mutlu ve anlamlı günlerini tebrik ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here