Kaymakam Aydın, Şenbük Okulunun Açılışı ve Karne Dağıtım Törenine Katıldı

0
147

belen-şenbük1Hasarlı olması dolayısıyla yıkımı gerçekleştirilip dört ay gibi kısa bir zamanda yeniden yapılan Şenbük İlkokulunun açılışı ve karne dağıtım töreni birlikte yapıldı. Açılış töreninde konuşan Belen Kaymakamı Abdülaziz Aydın, öğrencilerin daha nitelikli, ferah ve daha iyi şartlarda bir eğitim yuvasına kavuşturulduğunu belirtti.

Belen Köylere Hizmet Götürme Birliğince ihalesi yapılan Şenbük İlkokulunun açılış töreninde konuşan Okul Müdürü Cemal Aslan, yeni binanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti. Selamlama konuşması yapan Mahalle Muhtarı Talip Vurucu’nun ardından söz alan Kaymakam Aydın; “Hasarlı olması dolayısıyla yıkımı gerçekleştirilen ve akabinde yapım ihalesi yapılarak kısa bir zaman içerisinde bitirilen okulun, kullanılamadığı dönemde Ötençay mahallemize taşımalı olarak giden öğrencilerimiz için daha nitelikli, ferah ve daha iyi şartlarda eğitim görmesine imkan veren bir eğitim yuvasına kavuşturulması diğer taraftan ise mahallemize daha da bir güzellik katan, estetik ve çok amaçlı kullanılabilecek bir okul binasının resmi olarak hizmete açılışı için buradayız.

belen-şenbük2

Göreve başladığım dönemde Şenbük Okulumuzun gerek fiziki şartlar ve gerekse de nitelik itibariyle iyi bir durumda olmadığının tespitini yapmamızın akabinde çok hızlı bir şekilde planlama ve yatırım teklifleri yapılarak eski okul binasının yıkımı gerçekleştirilmiş ve hemen ertesinde ise ihalesi Hizmet Birliği tarafından yapılan okul binası dört ay gibi kısa bir sürede bitirilerek yeniden hizmet vermeye başlamıştır.

Okul, bu geniş ve ferah yapısıyla sadece okul olarak değil aynı zamanda içerisinde değişik kursların açılacağı, toplantıların düzenlenebileceği bir merkez olarak kullanılacaktır” dedi. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve akabinde öğrencilere karneleriyle birlikte hediyeleri de verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here