Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi Yapımı Son Aşamada

0
224

Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi yapımı son aşamaya geldi. Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin ayrıştırma tesisi binası inşaatı tamamlandı. Şantiyeye getirilen mekanik ekipmanların montajı ise devam ediyor.

Tesisin Paketleme (balyalama) tesis binasının da inşaatı tamamlandı. Sahaya getirilen makine ekipmanlarının montaj çalışması sürüyor. Tıbbi atık sterilizasyon ünitesi binasının da inşaatı tamamlandı ve makine ekipmanları şantiyeye getirildi. Makine ekipmanlarının montajı devam ediyor.

Kompostolaştırma sahasının inşaatı tamamlanırken, aynı zamanda mekanik ekipman montajı yapılacak. Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi’nin inşa edildiği alandaki saha ve çevre düzenleme çalışması da sürüyor.

Ayrıştırma binası ve balyalama tesis binasının etrafındaki saha betonları döküldü. Çevre düzenleme çalışması da devam ediyor. Sızıntı suları ve atık suları toplama havuzu (foseptik) inşaatı tamamlandı. Ayrıştırma tesisi binasından bağlantıları yapıldı. Düzenli depolama sahası inşaatına başlanabilmesi için gerekli çalışmalar sürüyor.

Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi İdari binası, tamir bakım atölye binasının inşaatlarına da çok kısa süre içerisinde başlanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here