Karasayar; “Yeni Öğretim Yılı Hepimize Hayırlı Olsun”

0
87

okullar açılıyor4Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, dün başlayan eğitim öğretim yılı münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayınladı.

Eğitim-öğretimin, üzerinde titizlikle durulması ve her şeyden fazla sahiplenilmesi gereken, kararlılık isteyen ve süreklilik taşıyan uğraş dolu bir süreç olduğunu vurgulayan Milletvekili Karasayar; “İnsan hayatındaki en önemli evrelerden  birisi, eğitim-öğretim dönemleridir. Okullar, insanın tarih boyunca oluşturduğu bilgi ve birikimi, sistemli bir şekilde bireye sunan  eğitim kurumlarıdır. Hepimizin en değerli varlıkları olan siz sevgili öğrencilerimiz, buralarda edindiğiniz bilgilerle, milletimizin aydınlık ve mutlu geleceğinin güvencesi olacak ve ülkemizi dünya ülkeleri arasında layık olduğu yere taşıyacaksınız.

Öğretmen, öğrenci, veli ve toplumun her kesimindeki bireyler olarak eğitim öğretimin ülkemizin gelişmesinde belirleyici bir unsur olduğunu idrak etmeli ve hepimiz üzerimize düşen sorumluluk ve görevlerinin bilincinde olmalıyız. Veli, öğretmen ve okul yönetimi iş birliğini tam olarak sağlamak, eğitim-öğretimde başarının en önemli hazırlayıcısıdır. Değerli öğretmenlerimiz ve eğitim yöneticilerimiz, amacımız; geleceğimiz olan öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amacı doğrultusunda ve en iyi şekilde yetiştirmektir. Bunu sağlamak için sizlerle birlikte yeni gelişmeleri de dikkate alarak var gücümüzle çalışacağız.

Çevreyle iç içe, toplumla bütünleşmiş, değişim ve gelişime açık eğitim yuvaları olarak 2015–2016 eğitim-öğretim yılını hep birlikte başarıyla tamamlayacağımız noktasında sizlere olan inancımız ve güvenimiz tamdır. Yeni öğretim yılı hepimize hayırlı olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here