Karasayar Reyhanlı Köylerinde Hükümetin Çalışmalarını Anlattı

0
49

orhan karasayar2Reyhanlı’ya bağlı, Üçtepe, Başköy, Ahmetbeyli, Karahöyük, Akyayla, Terzihöyük, Varışlı ve Davutpaşa köylerini ziyaret eden Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, hükümetin çalışmalarını anlattı.

İl Başkanı İsmail Kimyeci, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, İlçe Başkanı Mehmet Hacıoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gittiği köylerde vatandaşların sorunlarını dinleyen Karasayar, herkesin yurt dışına çıkmayı hesapladığı bir dönemi geride bırakarak bu günlere geldiklerini söyledi. Karasayar; “Bu süreçte, Türkiye’de alt yapının yüzde 80’i tamamlandı. Çamurdan geçilmeyen köylerde parke taşları ile yollar yapıldı. Bir yandan hizmet yaparken diğer yandan da borç ödedik. İhracatımız 35 milyon dolardan 150 milyon dolaya çıktı, 500 milyon dolara yükselecek, gelirimiz daha da artacak” dedi.

Ak Parti döneminde Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada sözü geçer bir ülke haline geldiğini de ifade eden Karasayar; “Milletimizin desteği ile geldiğimiz bu günlerde daha ileriye gideceğiz. Milletimizi daha iyi yaşama kavuşturmak için çalışıyoruz. Her alanda yapılan hizmetlerde en büyük katkının sizlerin desteği olduğunu da asla unutmuyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here