İSMEM Musiki Korosundan Muhteşem Konser!

0
131

ismem konser1İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından oluşturulan İSMEM Musiki Korosu, sosyo kültürel etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta sonu Mustafa Kemal Yazıcı Konservatuarında konuklara unutulmaz müzik ziyafeti verdi. Konser öncesi konuşan İlçe Milli Eğitim Müdür Muharem Keleşoğlu, eğitimin sadece dört duvar arasında değil, her yerde olduğunun altını çizdi.

Mustafa Kemal Yazıcı Konservatuarında İSMEM Musiki Korosu tarafından verilen konsere İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dönmezer, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, AKP İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, Eğitim Bir Sen İskenderun Şube Başkanı Mehmet Altay ve çok sayıda davetli katıldı.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde, 43 öğretmenden oluşan İSMEM Musiki Korosu Şefi Muzaffer İlter yönetiminde iki bölümden oluşturulan konser, katılımcıları mest etti. Muhteşem yorumları ve ortaya koydukları performans ile göz dolduran İSMEM Musiki Korosu’nun seslendirdiği “Memleketim” bestesi davetliler ile birlikte büyük bir coşku içerisinde seslendirildi ve beste sonunda uzun süre alkış aldı.

ismem konser2

Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinden oluşan tek sesli ve çok sesli konser ile ilgili bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu; “İSMEM çatısı altında kısa bir süre önce tiyatro grubunu kurduk ve ilk oyunları olan ve kadına şiddeti içeren tiyatro oyununu büyük bir başarı ile sahneledi. Şu anda da yine bünyemizde Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek, Musiki Korusunu kurduk. Şuanda da sizlere unutulmaz bir müzik ziyafeti vermek için huzurlarınızda bulunuyor. Eğitimin sadece dört duvar arasında değil, her yerde olduğunu bir kez daha altını çizmek isterim. Biz bunları gerçekleştirirken sadece bir kişi ile yapmadık. Öğrenci, öğretmen ve aileden oluşan bir ekip işi bu” diyerek, bu ekibin kurulmasında emeği geçenlere ve koroda görev alan öğretmenlere teşekkür etti.

Gecede ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürü Keleşoğlu, bu konserin gerçekleşmesinde katkı sunan işadamı Sabahattin Uygun ve Prime Mall’a katkılarından dolayı teşekkür edip, plaket takdim etti. Müziğe doyan davetliler, konser sonunda Musiki Korusunu ayakta alkışladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here