Karasayar; “Güzellikleri Hep Birlikte Yaptık!

0
60

karasayar ziyaret1Ak Partiden Saadet’e İadeyi Ziyaret

Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte dün Saadet Partisi İskenderun İlçe Yönetimine iadeyi ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik, bütün siyasi partileri sevdiklerinin altını çizdi. Çelik, yerel seçim atmosferine girildiği bu dönemde de böylesi bir ziyareti de önemsediklerini belirtti.

Kısa bir zaman önce Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatına giderek yeni yönetimi hayırlayan Saadet Partisine dün Ak Parti İskenderun İlçe teşkilatı, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar öncülüğünde iadeyi ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Çelik; “Ak Parti ilçe teşkilatı ve değerli milletvekilinin bu ziyaretinin, yerel seçim atmosferine girildiği bir dönemde olması elbette ki anlamlıdır. Siyasi partilerin de gaye ve amacı zaten insanlara en güzel hizmeti vermektir. Bizim şiarımızda budur. Biz bütün siyasi partileri seviyoruz. Yerel seçimlerde de İskenderun için en hayırlısı, en adaletlisinin olmasını, hakkı savunun insanın sandıktan çıkmasını temenni ediyoruz. Tüm siyasi partilere de başarılar diliyorum. Türkiye’de birlik ve beraberliği muhafaza edip, bu birliktelik ile ülkeye ve insanlığa en iyi hizmeti vermek gerekir” dedi.

karasayar ziyaret2

Siyaseti, insanlığa hizmet için çıkılan bir yol olarak gördüklerini söyleyen Vekil Orhan Karasayar da; “Sizin söz ettiğiniz birliktelik ve beraberlik; ülkenin büyümesi, gelişmesi için hava su gibi lazımdır. Çünkü buradaki amaç, ülkemize ve vatanımıza hizmettir. Türkiye büyümekte ve gelişmektedir. Bu başarıyı, yapılan güzellikleri hep birlikte yaptık” derken, niyet aynı olduğunda da sorunsuz bir İskenderun için çalışacaklarının altını çizdi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette, inançları ile doğru olan her şeye var olduklarını söyleyen SP İlçe Başkanı Çelik; “Biz kendimizi en güçlü muhalefet partisinden biri olarak görüyoruz. Bizler doğruya doğru yanlışa yanlış diyebileceğimiz bir yapıya sahibiz. Güzel yaptığınızda sizleri kutlar, güzel yapmadığınızda da karşınızda dik durup, gerek basın açıklamalarımızda gerekse yüz yüze geldiğimizde açıkça söyleriz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here