İTSO’da Tesis Protokolü İmzası

0
69

itso protokol2Yıllardır başta İskenderunspor olmak üzere amatör kulüpler için de kanayan bir yara olan tesis sorunu Nuri Üysen, Bülent Özer, Levent Yılmaz’ın atılımları ile gideriliyor. Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’in geçtiğimiz günlerde İTSO yönetimini ziyareti sonrası dillendirdiği Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezinin İskenderunspor ve diğer amatör takımlara tahsis edilmesi ile ilgili somut adım dün atıldı. Tesisin devri için ilk imzalar İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nda atılarak süreç resmen başlatıldı.

Ön protokol imza töreninde konuşan İTSO Başkanı Levent Yılmaz, Fenerbahçe Galatasaray ve Beşiktaş gibi kulüplerin maçlarını izlemek için binlerce liraya loca kiralayan, takımlarının şampiyonluk ve benzer kutlamalarında litrelerce benzin yakan İskenderunluların buralara yaptıkları harcamaları İskenderunspor’a bağışlamalarını istedi. Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer’i gençlik ve spor merkezi projesinden dolayı tebrik eden Yılmaz yıllardır düşünülen eksikliği hissedilen bir projenin böylelikle hayal olmaktan çıktığını dile getirdi.

İskenderunspor 2. Ligde Temsil Edilecek

İskenderunspor Onursal Başkanı Nuri Üysen de yaptığı konuşmada Başkan Özer’i yaptığı girişimden dolayı kutladı ve teşekkür etti. Üysen, İskenderun Demir Çelikspor kulübü başkanı Cengiz Gül ile görüşmelerinin devam ettiğini, her iki kulübün birleşmesine sıcak bakıldığını ve önümüzdeki günlerde bu görüşmelerin sonuçlanacağını da sözlerine ekedi. İskenderunspor’un 2. ligde temsil edilecek olmasının büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı olduğunu belirten Üysen emeği geçenlere teşekkür etti.

İskenderunspor İçin Elimden Geleni Yaparım

Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer ise yıllardır içerisinde İskenderunspor özlemi ve sevgisini taşıdığını belirterek; “İskenderun ve İskenderunspor her şeyin en güzeline layık. İTSO ziyaretimizde bu konu gündeme geldiğinde, tereddüt etmeden Fuat Tosyalı Gençlik ve Spor Merkezi Tesislerinin İskenderunspor’a tahsis edilmesi noktasında fikir birliğine vardım. Bu tesisler İskenderunspor’a ve amatör kulüplere açık olacak. İnşallah aday olurda İskenderun Belediye Başkanı olursam İskenderunspor için elimden geleni yapmaya devam edeceğim. İskenderunspor’u süper lige taşıma yolunda bir adım attık inşallah hayırlısı olur” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here