Karasayar; “Gelecek İçin Çalışıyoruz”

0
58

karasayar ziyaret1Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’dan Gazetemize Ziyaret

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, gazetemiz idarehanesine bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Beraberinde Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemiz idarehanesine gelen Karasayar, İskenderun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli ve Yazı İşleri Müdürü İlyas Edip Terbiyeli ile bir süre sohbet etti.

İskenderun’daki kamu yatırımlarının eksiksiz hale getirildiğini söyleyen Karasayar, yeni hizmetler için de kolları sıvadıklarını belirtti.

Diş Hastanesi için temel atılacağını, kente TOKİ evlerinin kazandırılacağını, Karayolları Arazisinin de Ekolojik Park olarak düzenleneceğini hatırlatan Ak Parti Milletvekili Karasayar; “Bu hizmetler için kollarımızı sıvadık. İskenderun Belediyesinin Ak Partili Belediye olmasını büyük bir avantaja dönüştüreceğiz. Bugüne kadar yapılan tüm hizmetlere ek olarak projelerini hazırladığımız diğer hizmetlerimizi de hayata geçireceğiz ve İskenderun’u daha yaşanılabilir bir kent haline getireceğiz. Tek amacımız var o da İskenderun’a daha çok hizmet getirmektir” diye konuştu.

karasayar ziyaret2

Önemli olanın kentin gelişimi olduğuna da vurgu yapan Karasayar; “Kentimizin gelişiminin yanı sıra ülkemizin gelişimi de bizim için oldukça önemli! Bugüne kadar gördük ki Ak Parti dönemine kadar ülkenin sahibi yokmuş. Gelecek düşünülmeden hareket edilmiş. Biz bu algıyı ve bu düzeni yıktık, gelecek için çalışıyoruz!” dedi.

Kentin kanayan yarası olan Feyezan Kanalı ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Karasayar, “DSİ ve Belediyemiz işbirliği ile bu sorunu da halledeceğimize yürekten inanıyoruz. Neler yapılabilir bunun çalışması içindeyiz. Bugüne kadarki yönetimlerin hiçbir şey yapmadığı ya da yapamadığı Feyezan Kanalıyla ilgili düşünülen projelerimizi de en kısa zamanda hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here