Karasayar; “En Büyük Hedefimiz Arsuz’u Turizm Merkezi Yapmak!”

0
279

arsuz akp1Ak Parti Arsuz İlçe Yönetimi Kamuoyuna Tanıtıldı

Ak Parti, Hatay’ın çiçeği burnunda ilçesi Arsuz için kurulan ilçe yönetimini basına ve kamuoyuna tanıttı. Ak Parti Arsuz İlçe Yönetimi, Arsuz meydanında bulunan parti binası önünde düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı.

Törene, Ak Parti Arsuz yönetim kurulu üyeleri, aileleri, Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Hatay İl Başkanı İsmail Kimyeci, İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve vatandaşlar katıldılar. Ak Parti Arsuz ilçe başkanlığına seçilen Nadim Tan kısa bir konuşma yaparak, Arsuz’a en iyi hizmetleri yapabilmek için yola çıktıklarını belirtti.

arsuz akp2

Törende konuşan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ise Arsuz’u hak ettiği yerlere getirmek ve bir turizm merkezi yapabilmek için çalışacaklarını söyledi. Arsuz’un ilçe olması için büyük çaba sarf ettiklerini belirten Karasayar; “Hedefimiz İskenderun’u ticaret merkezi Arsuz’u ise turizm merkezi yapmaktır. Bu manada Arsuz’a gerekli yatırımlar yapılacak ve kısa sürede Arsuz daha modern bir kent olacak. Gelecek nesillerimizin menfaatine olmayan hiç bir şeye hükümet olarak imza atmayız. En büyük hedefimiz Arsuz’u Türkiye’nin ve Dünya’nın turizm merkezi yapmaktır” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Fuat Süme de, Ak Parti ilçe teşkilatının tanıtım toplantısına katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Fuat Süme; “Farklı siyasi görüşten olsak da hepimiz beldemiz, ilçemiz için çalışan insanlarız. Sizlere de çıktığınız bu yolda başarılar diliyor saygılar sunuyorum” dedi.

arsuz akp3

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti Arsuz ilçe teşkilatı yönetimi isim-isim anons edilerek basına ve kamuoyuna tanıtıldı. Ak Parti Arsuz İlçe Başkanı Nadim Tan’ın önderliğinde oluşan yeni yönetim şu isimlerden oluştu;

Mesut Çoban, Orhan Özkan, Bünyamin Nal, Serap Kutlu, Ferdi Binektaş, Sefa Kaya, Musa Kılıç, Burcu Kaya, Ahmet Eker, Hayri Hançer, Adnan Pehlivan, Muazzez Gülhan, Galip Aslan, Ali Kiraz, Osman Yaşar, Ülkü Küçük, Mustafa Kiremit, Sait Çengel, Ali Hocaoğlu, Ali Kızıldağ, Mehmet Yazıcı, Edip Esmer, Elif Yaman ve Celal Ordulu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here