Karasayar; “Daha Yapacak Çok İşimiz Var”

0
69

karasayar toplantı1Milletvekili Karasayar Basın Mensuplarıyla Buluştu…

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve Ak Parti İskenderun İlçe Yönetimi eşliğinde, dün basın mensupları ile bir araya geldi. Ülke ve kent gündemine ilişkin durum değerlendirmesinde bulunan Vekil Karasayar, daha yapacak çok işlerin olduğunu belirtti.

Hasan Baba Restoranda sabah kahvaltısında İskenderun basını ile bir araya gelen Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Vali Celalettin Lekesiz’in kentimizde gerçekleştireceği veda ziyaretlerinden dolayı toplantısını kısa tuttu.

karasayar toplantı2

Milletvekilliği döneminde gerçekleştirdiği projelerden söz eden Vekil Karasayar; “Yerel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sizlerin desteği ile İskenderun ve il genelinde ciddi başarılar elde ettik. Bundan sonraki süreçte de Ankara’da elimizi güçlendirmek için halkımız gereken desteği vereceğine de inanıyoruz. Ankara’da elimizi güçlü tutuğunuz için kentimiz ve ilimiz için tüm doğru projeler hayat buldu. Tabiî ki daha yapacak çok işlerimiz var” diye konuştu.

Emniyet Genel Müdürlüğüne atanan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in görev yaptığı süre içerisinde çok hizmetleri olduğundan da söz eden Vekil Karasayar; “Sayın Lekesiz, hep halkın içinde oldu. İlimize ve kentimize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Şuanda üstlendiği bu zor görevde de kendisine başarılar diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here