Karasayar; “Büyük Atatürk’ün Mirasına Sahip Çıkarak Yolumuza Devam Edeceğiz

0
66

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; “Kurtuluş Savaşımızın önderi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 74’ncü yıldönümünde rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

Milletvekili Karasayar, Atatürk’ün ölüm yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Karasayar mesajında; “Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla başka milletlere örnek olmuş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş ölümsüz bir liderdir. Büyük Önder’in temel felsefesi bu ülkeyi muasırlaştırmak, milletimizin sahip olduğu imkânları güçlendirmek, Türkiye’yi birlik ve beraberlik içinde çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmaktır. Hepimizin en temel görevi, onun bu ideallerini en ileri bir demokrasi bilinciyle hayata geçirmektir.

Bugün gelinen noktada, Türkiye’miz sanayi tesisleriyle, üniversiteleriyle, otoyollarıyla, eğitim ve sağlık alanındaki devasa gelişmeleriyle, tarım ve turizmdeki başarılarıyla, modern şehircilik uygulamalarıyla, her alanda standartlarını yükselterek, yarınlara güven ve umutla bakan bir ülke konumundadır. Büyük Atatürk’ün dünyaya ilham vermeyi sürdüren mirasına sahip çıkarak kararlılıkla yolumuza devam edip, daha müreffeh bir geleceği inşa etmek için büyük bir azimle çalışıp, Türkiye’nin yeni uluslararası düzende hak ettiği yeri alması için millet olarak üstün bir gayret sarf etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, bu toprakları vatan yaparak bize emanet eden şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here