Karasayar; “1 Mayıs Çalışanların Haklarına Sahip Çıkmalarının Simgesidir”

0
55

mesaj14Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayınladığı yazılı mesajında, 1 Mayıs’ın tüm dünyada birlik, beraberlik ve dayanışma günü olarak kutlandığını ifade etti.

Emekçiler için önemli olan 1 Mayıs’ın Ak Parti Hükümeti döneminde resmi tatiln edildiğini de hatırlatan Milletvekili Karasayar; “1 Mayıs;  çalışanların birlik ve beraberlik içinde demokratik ve sosyal haklarına sahip çıkmalarının simgesidir. Millet olarak emeği ve alın terini kutsal kabul eden bir medeniyetin mirasçıları olduğumuzdan, işçinin ve çalışanın hakkını alın teri kurumadan verme kültürüne sahibiz. Sosyal adalet ve huzurun sağlanabilmesi ve sağlıklı bir toplum oluşturulabilmesi açısından bu güzel geleneğimizi devam ettirerek gelecek nesillere aktarmada hepimize sorumluluklar düşmektedir.

Milli Birlik ve Kardeşlik bağımızın daha da kuvvetlendiği şu günlerde AK Parti iktidarımız tarafından resmi tatil olarak belirlenen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü birlik, dayanışma ve bayram havasıyla kutlayacağımızdan hiçbir kuşkumuz yoktur. Tüm Türkiye’de 1 Mayıs’ın toplumumuzdaki çatışmaların önlendiği, ayrıcalıkların ortadan kalktığı, bir arada barış içinde yaşama arzusunun perçinlendiği bir gün olarak bayram havası içerisinde kutlanması en büyük temennimizdir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here