Kapaklar ‘Tuzak’ Gibi!

0
153

İstenmeyen Olaylar Yaşanmadan Gerekli Önlemler Alınmalı…

Yollarda bulunan ve başta Rögar Kapakları olmak üzere birçok kapak, araç sürücülerinin korkulu rüyası oldu. Büyük tehlike arz eden bu kapakların asfalt seviyesine göre kodlanması trafikte yaşanacak kazaların de önüne geçmiş olacak.

Kentimiz genelindeki Rögar Kapakları, trafikte seyreden araç sürücülerinin adeta korkulu rüyası oldu. Rögar kapaklarının yanı sıra elektrik ve doğalgaza ait kapakların da asfalt kodundan ya düşük ya da yüksek seviyede döşenmiş olması, kentimizin cadde ve sokaklarının tuzaklarla dolu olmasına sebebiyet veriyor.

Sokaklarda ve caddelerde adım başı rastlanan, azımsanmayacak sayıda olan ve adeta birer ‘Mayın Tuzağı’ haline dönüşen rögar kapakları, trafikte seyreden birçok araca zarar veriyor ve trafik kazalarına da neden olabiliyor.

Bu kapakların asfaltın seviyesine göre kodlanmasını isteyen duyarlı vatandaşlar; “Adım başı rastladığımız çok sayıda olan, yüksek ya da alçak, bunun yanında onarılması gereken rögar kapakları kent genelinde mevcuttur. İlgililerden bu kapakların onarılmasını, birçoğunun da asfalt seviyesine göre kodlanmasını istiyoruz. Böylelikle trafikte yaşanacak kazaların de önüne geçilmiş olacak” şeklinde görüşlerini ifade ettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here