Kalbiyle Birlikte Hayatı da Yenilendi

0
68

gelişim hastanesi4Kalbindeki sorunlarla hayatı kabusa dönen ve başka hastanelerde doktorların hiç umut vermediği 90 yaşındaki Cemile Mollaalioğlu, Özel Gelişim Hastanesinde hayat buldu.

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde Koroner Bypass’la 3 damarı ve aort kapağı değiştirilen Cemile Mollaalioğlu’na aynı zamanda kalp pili de takıldı. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları Doçent Doktor Adnan Celkan ve Uzman Doktor Kıvanç Bayatlı’nın gerçekleştirdiği ameliyatlar başarıyla sonuçlandı.

Her geçen gün sağlık durumu iyiye giden Cemile Mollaalioğlu’nun, kalbi yenilendi, sağlık sorunlarını atlattı, gülen yüzünde daha önce hissettiği acı hissini de unuttu. 7 çocuk ve 14 torun sahibi Cemile Nine, kameralara durumunu anlatırken, sorunlarla dolu hayatında yeni bir dönemin başlamasına vesile olan doktorları Doçent Doktor Adnan Celkan ve Uzman Doktor Kıvanç Bayatlı’ya teşekkür etti.

Cerrahi operasyonu gerçekleştiren ekibin başı Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doçent Doktor Adnan Celkan, başarılı geçen operasyon sonrası Cemile Mollaalioğlu’nun sağlık durumunun çok iyi olduğunu ve ileriki günlerde tek başına yürüyerek günlük yaşamına sorunsuz devam edebileceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here