Kadın Girişimciler Sertifikalarını Aldı

0
97

tobb-kadın girişimciler1TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen; “Kadın Girişimcileri Kişisel Eğitimle Destekliyoruz”

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Hatay Kadın Girişimciler ile İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında imzalanan protokol sonrası eğitimlerini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.

İTSO Toplantı salonunda düzenlenen sertifika töreninde ‘İş hayatında iletişim’ konusunda düzenlenen Kursları başarı ile tamamlayan 13 kursiyere sertifikalarını İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Sarı, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve kurs hocası Funda Sürmeli takdim etti.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen; “TOBB bünyesinde olan Kadın Girişimciler Kurulu üyelerine ve Kadın girişimcilerine iş ve özel kimliklerini kullanabilecekleri kişisel gelişim bilgileri, iletişimde alan meydana getirecektir.

tobb-kadın girişimciler2

Topluma rol ve model olacak kadın girişimcilerin İskenderun Halk eğitim Merkezi bünyesinde açılmış olan kişisel eğitimle desteklediğimize inanıyoruz. İşte bu bağlamda İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol sonrası kurslara katılan ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerlerimize bugün İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda sertifikalarını veriyoruz. Umarım bu sertifikalarla kadın girişimcilerimiz iş hayatında daha aktif rol alır” dedi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Suat Sarı ve Kurs hocası Funda Sürmeli  kursiyerlere sertifikalarını takdim ederek, başarılar dilediler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here