Kaçakçılıkla Mücadele Sürüyor

0
87

vali inceleme1Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Reyhanlı ilçesindeki Suriye ile olan sınır hattında incelemelerde bulundu.

Reyhanlı’ya bağlı Bükülmez, Kuşaklı, Oğulpınar ve Beşaslan köyleri sınırında gerçekleşen incelemelere, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hasan Polat, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bülent Gülbaz ve diğer yetkililer katıldı.

Vali Lekesiz söz konusu bölgelerde zaman zaman yaşanan kaçakçılık olaylarına dikkat çekerek, kaçakçılıkla mücadele konusunda yürütülen çalışmaların titizlikle devam ettiğini söyledi. Kaçakçılığın yol açtığı vergi kaybı, sosyal ve ahlaki dokuda tahribat ve diğer olumsuz durumların ortaya çıkmaması açısından bir yol haritası oluşturulduğunu aktaran Vali Lekesiz, konunun Kaçakçılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı’nda sık-sık ele alınarak yürütülen çalışmaların değerlendirildiğini hatırlattı.

Bu tür olumsuzluklara izin verilmeyeceğini aktaran Vali Lekesiz, ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde 24 saat esasına dayalı daha öncesinden alınmış önlemlerin devam edeceğini ve bu yöndeki operasyonların kararlılıkla süreceğini vurguladı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here