Kabul Başvuruları Elektronik Ortama Taşındı, Bekleme Süresi Yarı Yarıya Azaldı!

0
69

tedaş çalışma3TOROSLAR EDAŞ, tarımsal sulama, fabrikalardaki elektrik enerjisi ihtiyaçlarını karşılama gibi amaçlarla yapılan müstakil trafoların ve yeni site sakinlerinin enerji ihtiyacını karşılayacak tesislerin daha kısa sürede şebekeye dahil olması için bir merkezi kabul birimi oluşturdu.

Özellikle tarımsal sulamalarda ekinlerin kurumasını önlemek ya da yeni yapılan sitelerin sakinlerine elektrik enerjisini en kısa sürede tedarik edebilmek için Toroslar EDAŞ, Adana, Hatay, Mersin, Gaziantep, Osmaniye ve Kilis illerinde merkezi kabul birimleri oluşturdu. Merkezi Kabul birimleri ile elektrik dağıtım sistemine dahil olacak tesislerin geçici kabul başvuruları ve onayları artık merkezi sistemle yönetilerek kullanıcı işlemleri hızlanacak.

Bu sistem ile başvurular şirket merkezine gönderilip aynı gün içerisinde tüm ilgililer ile paylaşımı tamamlanarak geçici kabul işlemleri hızlandırılıyor.

Abonelik işlemleri artık daha hızlı ve kolay

Nisan ayında başlayan uygulama, 3 aylık kısa sürede çok olumlu geri dönüşler aldı. Hayata geçirilen bu sistem ile geçici kabul onay uygulamalarında abonelik süreleri kısalıyor ve böylece Toroslar bölgesinin en önemli ticari etkinliklerinden olan tarım faaliyetlerinin daha verimli yapılması sağlanıyor. Ayrıca, tarımsal sulamalarda ekinlerin kurumasını önlenerek ülke ekonomisine de katma değer yaratılıyor. Yeni sitelerin sakinlerine en kısa sürede enerji sağlandığı gibi fabrikalara tedarik edilen enerji ile de fabrikaların üretime daha  hızlı geçmesi sağlanıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here