Jan Baran, Hatayspor Başkanlığına Adaylığını Açıkladı

0
822

hatayspor (11)Antakyalı İş adamı Jan Baran, Hatayspor’un 3 Temmuz’daki olağanüstü genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Baran, Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısında, Hatayspor Başkanı Hikmet Çinçin’in, daha güçlü bir yönetimin aday olması halinde çekileceğini bildirmesi üzerine taraftar ve kamuoyunun desteğiyle göreve talip olduğunu söyledi.

Hatayspor’da daha önce forma giydiğini ve yöneticilik yaptığını ifade eden Baran; “Oluşturacağımız genç yönetimle Hatayspor’u yakıştığı yere çıkaracağız. Hatayspor 3,5 yılda ivme ve hız kazanmıştır, bu hızı kesemeyiz. Takımın Süper Lig’e çıkması için genç ve dinamik ekibimle çalışacağız. Genç bir jenerasyonla yönetim kurulu kurmayı düşünüyorum” dedi.

Şampiyonluğun sadece futbolcu satın almakla değil, kenetlenmek ve inanmakla geldiğini vurgulayan Baran, Hatayspor’un başarısı için destek veren Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Vali Mehmet Celalettin Lekesiz ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile iş adamlarına ve taraftarlara teşekkür ettiğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here