İzmir Hatay Günlerinde Mehmet Yurtman Rüzgârı Esti

0
250

mehmet yurtman118-22 Eylül tarihleri arasında devam eden olan “İzmir Hatay Günleri” Mehmet Yurtman rüzgârına tanık oluyor. Fuara katılmak üzere İzmir’e giden İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yurtman’a gösterilen ilgi gözlerden kaçmadı.

Bu yıl 3’cüsü yapılan “İzmir Hatay Günleri”nde İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yurtman’a gösterilen ilgi gözlerden kaçmadı. Hafta başında MHP’den İskenderun Belediye Başkanı Aday Adaylığını açıklayan Karayılan Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, İzmir’e gelen siyasiler tarafından ve İzmir’de ikamet eden Hatay bağlantılı sivil toplum örgütleri temsilcileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Başkan Yurtman ve ekibinin bütün stantları tek-tek gezmesi ve İzmir’deki Hataylılarla ilgilenmesi de takdirle karşılandı.

mehmet yurtman2

İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yurtman’a gösterilen bu yoğun ilgi dikkatlerden kaçmazken, Mehmet Yurtman’ın başkan adaylığı için önündeki kamuoyu engelini aştığı ve partisinin en güçlü adayı olduğu kulislerde konuşulan konu oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here