Başkan Civelek Drenaj Kanalı İnşaat Çalışmasını Yerinde İnceledi

0
104

bld-drenaj kanalıİskenderun’un Mustafa Kemal, Gürsel, Modern Evler ve Meydan Mahalleleri ile Mustafa Kemal Üniversitesi yerleşkesi alanında yağmursuyu baskınına son verecek olan yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışması aralıksız sürüyor.

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, yağmursuyu drenaj kanalı inşaat çalışmasını yerinde inceledi. Yaptığı açıklamada, küresel iklim değişiklikleri yaşandığını ve yapılan yağmursuyu drenaj kanallarının su baskınları, sele karşı önemli bir çalışma ve önlem olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek; “Artık dünyanın iklim şartları çok farklılaştı. Küresel iklim değişiklikleri yaşanıyor. Bundan sonra hep birlikte göreceğiz. Artık 10 günde yağması beklenen yağış, 10 saatte düşecek. Bu küresel iklim değişikliğine hazırlıklı olmak zorundayız. Yaptığımız drenaj kanallarıyla İskenderun sel felaketinden kurtulmuş olacak. Burada yaşayan bir insan olarak benim gönlüm rahat. İskenderun daha rahat yaşanabilecek bir kent olacak” dedi.

Gürsel Mahallesi sakinleri, uzun yıllardan beri yaşadıkları su baskınına ve sıkıntılara son verecek drenaj kanalı çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Belediye Başkanı Civelek’e teşekkür etti. Adalet Sarayı, AVM kavşağından, Karaağaç Asri Mezarlığa kadar Arsuz yolunda betonarme kutu kesit yağmursuyu drenaj kanalı inşaatı aralıksız sürüyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here