İzmir Hatay Günleri Eylül’de Gerçekleştirilecek

0
167

izmir hatay günleri1Bu yıl üçüncüsü yapılacak olan “İzmir  Hatay Günleri” 18-22 Eylül 2013 tarihleri arasında İzmir Kültür Parkında gerçekleştirilecek. Hatay’ın yöresel ürünleri ve yöresel tatlarının yer aldığı tanıtım standları, Belediyelerin, Kaymakamlıkların ve Sivil Toplum Kuruluşlarının standları İzmir halkı ile  buluşacak. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yapılacak olan Hatay Günleri, Hatay’ın ekonomisine ve tanıtımına büyük katkı sağlayacak.

3. İzmir Hatay Günleri Koordine ve Organizasyonu Yetkisini alan Saray Organizasyon Sahibi Tevfik Akar, İzmir’in yanı sıra bugüne kadar gerçekleşen gerek İstanbul ve gerekse Ankara Hatay Günleri Organizasyonlarının, Hatay’ın tarihi, kültürü, doğa güzelliklerinin yanı sıra yöresel ürünleri, tatlıları kısacası tüm güzelliklerini gözler önüne serme açısından birer fırsat olduğunu ve bu fırsatların bugüne kadar en iyi şekilde kullanıldığını kaydetti.

Akar, bu fırsatların en iyi şekilde kullanılmasına destek verenleri de unutmayarak; “Bu anlamda Hatay’ımızın bugüne kadar yıllardır süren tanıtımına  yoğun çaba ve destekleriyle katkı sunan: Adalet Bakanı  Sadullah Ergin, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz  ve Antakya Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş  başta olmak üzere Hatay Vali Yard. Şahin Bayhan, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri , İstanbul Hataylılar Derneği Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kaçar, Ankara Hataylılar Vakfı Başkanı İhsan Aydeğer, HESOB Başkanı Kadir Teksöz, Antakya Esnaf Kefalet Koop. Başkanı Sabit Teksöz, İmaj Medya Sahibi Cahit Aşkar’a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here