İyi Parti’nin Olağanüstü Kurultayı, On Binlerin Katılımıyla Gerçekleştirildi

0
217

İyi Parti 1.Olağanüstü Kurultayı, on binlerin katılımıyla Ankara Spor Salonunda gerçekleştirdi. Kurultayla ilgili değerlendirmeler yapan İyi Parti İskenderun İlçe Başkanı Hakan Onfidan, kurultayın 1112 delege ve polis kayıtlarına göre 123.000 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildiğine işaret etti.

Olağan üstü kurultaya İskenderun’dan da katılım gerçekleştirdiklerinin altını çizen İlçe Başkanı Onfidan; “Genel Başkanımız Meral Akşener, salona girişinde İzmir Marşı ile karşılandı. Akşener, şehitlere saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra tek liste halinde gerçekleştirilen kurultay sonunda yeniden genel başkan seçildi. 25 Ekim 2017 tarihinde siyaset arenasına giren İyi Parti’de, 1112 delege ve polis kayıtlarına göre 123.000 vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen 1. Olağanüstü Kurultayda Genel Başkanımız Sayın Akşener’in genel başkanlığı bir kez daha tescil edildi. Genel kurulda Genel İdari Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu, oy kullanan 1060 delegenin oylarıyla belirlendi” dedi.

İktidar İçin Hazırız!..

AKP kurucularından Abdullatif Şener’in de alkışlarla karşılandığı kurultayda, Genel Başkan Alşener’in, konuşmasında iktidar için hazır olduklarına dikkat çektiğini kaydeden Onfidan; “Genel Başkanımız Akşener, ‘Cumhur ittifakı iktidarı, elinde gücü tutarak büyük bir korku imparatorluğu ile milleti sindiriyor. Atatürk’ ün bizlere emanet ettiği Türkiye Cumhuriyetine saygısızlık yapıp Çanakkale ruhunu kirletiyorsunuz. İstiklal Marşını hangi cüretle değiştirmeye kalkıyorsunuz. Millet sizin aldanıp, aldatmanızdan da ağlamanızdan da bıktı. Millette ki huzurun sessizliği değil, korkunun sindirilmişliğin sessizliğidir. Ekonomi bitmiş, tepetaklak gidiyoruz. Sizler hâlâ pembe tablolar çiziyorsunuz. Biz İyi’ler, oluşturduğunuz bu korku duvarlarını yıkacağız. Fikri hür, üreten insanlara ihtiyacımız var, korkmuyoruz boyun eğmeyeceğiz’ diyerek mevcut iktidara yüklendi ve bu düzenin değişeceğine inandığını belirtti” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Onfidan, Halk TV hariç yayın yapmayan özel ve devlet televizyonlarını eleştiren Akşener’in ‘12 Eylül’den bile geriyiz. Biz bu yola, iktidarın emir eri medyasına güvenerek çıkmadık. Bu harika Kurultayı TV kanalları yayınlamalıydı’ dediğine de işaret etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here