İTSO’nun ISO 9001 Kalitesi Tescillendi

0
91

itso kalite belgesi1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Universal Sertifikasyon tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları denetiminden bu yıl da başarıyla geçti.

İTSO, üyelerinin rekabet edilebilirliğine ve büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla üyelerine sunduğu hizmet kalitesinden ödün vermeden oda yönetimi ve personelleri ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İTSO, bu kapsamda Universal Sertifikasyon tarafından yıllık olarak gerçekleştirilen TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi uygulamaları denetiminden başarıyla geçti. Yapılan denetimde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nın 2012 yılından bu yana sahip olduğu ve akreditasyon sisteminin de temelini teşkil eden ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi’nin uygulamaları, prosesler ve Kalite Yönetim Sisteminin etkinliği detaylı olarak tetkik edildi.

Mevcut uygulamaların yanı sıra üyelere sunulan hizmetin kalitesinin sürekli biçimde iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerilerin de ele alındığı denetim sonunda İTSO ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesinin geçerliğinin devamına karar verildi. Tüm birimlerin evrak ve dosyalarının incelendiği denetim sonucunda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na tam not verildi. Universal Denetmeni Zeynep Kırılmış ve Ebru Can denetimin olumlu geçtiğini, herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here