Hatayspor Taraftarlarından Terör Lanet Yürüyüşü

0
114

hatayspor taraftar4Son dönemde artan terör eylemleri, hain saldırılarda asker ve polislerimizin şehit edilmeleri üzerine Hatayspor Taraftarlar Derneği ve bünyesinde ki 31 Asi Gençlik taraftar grubu, şehitlerine sahip çıkma adına terörü kınama yürüyüşü yaptı.

Vali Ürgen Alanında toplanan Bordo-Beyazlı taraftarlar ve binlerce vatandaş, “ŞEHİTLER ÖLMEZ-VATAN BÖLÜNMEZ” pankartı açarak sloganlar eşliğinde Cumhuriyet Alanındaki Atatürk Anıtına kadar yürüdü.

Hatayspor Taraftarlar Dernek Başkanı, yönetim kurulu üyeleri, tribün liderlerinin tam kadro hazır bulunduğu yürüyüşe binlerce vatandaş katılarak terörü lanetledi, şehit askerine ve polisine sahip çıktı.

hatayspor taraftar5

Ellerinde Ay-Yıldızlı Türk bayraklarıyla Atatürk Caddesi güzergâhından yürüyen kalabalık topluluk “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez”, “Antakya uyuma şehidine sahip çık”, “Ya Allah, Bismillah, Allahuekber” nidalarıyla Antakya’yı inletti. Bu arada yoldan geçen araçlarda klakson sesleriyle yürüyüşe destek verirken kaldırım kenarlarında bulunan kadın-erkek-çocuklu aileler yürüyüş yapanları alkışladılar.

hatayspor taraftar6

Cumhuriyet Alanına gelen binlerce kişi önce şehitler için saygı duruşunda bulundu. Ardından İstiklal Marşını birlikte okudular. Bu arada şehrin merkezinden geçmekte olan tüm araçlar durarak bu protestoya iştirak ettiler.

Hatayspor Taraftarlar Derneğinin organizasyonunda gerçekleşen ve Şehitlere rahmet, teröre lanet okunduğu yürüyüş hiçbir taşkınlığa ve olaya meydan verilmeden sessizce dağıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here