İTSO’dan İtfaiye Personeli ile Orman İşletme Müdürlüğü’ne Teşekkür Plaketi

0
104

İTSO’dan Hatay Büyükşehir İtfaiye Personeline Teşekkür Plaketi

Yılmaz; “Allah Bir Daha Böyle Bir Felaketi Bölgemize Yaşatmasın”

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Yönetimi, İskenderun, Arsuz ve Belen’de meydana gelen orman yangında büyük bir mücadele örneği sergileyen ve canla başla mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye personeline teşekkür ziyaretinde bulundu.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Yönetim Kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu ve Raşit Özyurt, Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB)  Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Serhat Beydilli ve İtfaiye Personelleri ile bir araya geldiler.

İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yılmaz; “Geçtiğimiz günlerde meydana gelen orman yangınlarında adeta canlarını ortaya koyan ve yangının söndürülmesi noktasında örnek bir çalışma sergileyen HBB İtfaiye ekiplerimize teşekkür ediyoruz ve bir daha böyle bir acının yaşanmamasını temenni ediyoruz. Çıkan yangında yaralanan İtfaiye personellerimize de acil şifalar diliyoruz.

Bölgemizde çok ciddi bir yangın yaşandı. Bu yangın siz itfaiyeci ve orman işletme ekiplerinin yanı sıra güvenlik güçleri ve vatandaşların koordineli ve de özverili çalışmalarıyla daha çok zarar oluşturmadan söndürüldü. Bu nedenle sizleri ve emeği geçenleri kutlamak ve teşekkür etmek istiyoruz. Allah bir daha böyle bir felaketi bölgemize yaşatmasın” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.

HBB 2.Bölge İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Serhat Beydilli ise ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek; “Bölgemizde son yılların en büyük orman yangını meydana geldi. Çok ciddi bir felaket yaşandı. Burada birçok arkadaşımızın mesaisi bitmesine rağmen görevinin başından ayrılmadılar. Hepimiz bölgemize katkı sunmak için çaba harcadık. Sizlerin ziyaretleri ve bizlere moral vermeniz çok anlamlı” dedi.

HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk de, İTSO yönetimine ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaret sonunda İTSO Başkanı Levent Yılmaz HBB 2.Bölge İtfaiye Şube Müdürü Ahmet Serhat Beydilli’ye teşekkür plaketi takdim etti.

İTSO’dan Orman İşletme Müdürlüğü’ne Teşekkür Ziyareti

İTSO Yönetimi daha sonra orman yangınında özveri ile görev yapan İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü personeline de teşekkür ziyaretinde bulundular.

İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu’yu ziyaret eden İTSO Başkanı Levent Yılmaz, orman yangınlarının söndürülmesi için canları pahasına görev yapan ve büyük bir mücadele örneği sergileyen İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerine teşekkür etti. Yılmaz; “Bir daha böyle bir acının yaşanmamasını diliyoruz ve yangının çıktığı ilk günden itibaren canla başla mücadele eden İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda ise İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Orman İşletme Müdürü Rıdvan Aksu’ya başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here