İTSO Üyeleri Adana’da TÜYAP İnşaat Fuarını Gezdi

0
47

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), üyelerine yönelik sosyal faaliyet ve iş gezisi düzenlemeye devam ediyor. Bu anlamda, İTSO üyeleri, Adana TÜYAP Fuarını gezdi.

Türkiye’nin değişik bölgelerinden gelen seçkin firmaların katılımı ile gerçekleştirilen Fuara İskenderunlu  firmalar da katıldı. İnşaat malzemelerinin yanı sıra, yapı malzemeleri, iş makinelerinin sergilendiği fuar ile ilgili bilgiler veren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Bülent Seküçoğlu, “Ticaret Odası olarak üyelerimize yönelik sosyal aktivite ve iş gezilerimiz de devam ediyor. Bu tür fuarlara üyelerimizi de davet ediyoruz.

TÜYAP Fuarı Türkiye’nin önemli firmalarını buluşturan bir fuar. Bizler de üyelerimiz ile birlikte Adana TÜYAP’daki fuarı gezdik. Burada üyelerimiz İnşaat konusunda yeni fikirler edinme fırsatı buldular ve çeşitli iş bağlantıları da yapma imkanı buldular. Bu tür fuarlara oda olarak bundan sonra da katılımlarımız olacaktır. Üyelerimizden gelecek olan istek ve talepler doğrultusunda da değerlendirmeler yapabiliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here