İTSO Meclisinde 2013 Yılı Değerlendirildi

0
57

itso meclisi9İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Meclisi 2013 yılının son meclis toplantısını gerçekleştirdi. İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, meclis toplantısında 2013 yılı faaliyet raporu hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.

2013 yılı ihracatları hakkında istatistiki bilgiler veren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz; “2012 yılının ilk 11 ayında İTSO’ya tasdik olunarak İskenderun’dan toplam 1 milyar 636 milyon dolarlık ihracat gerçekleştirilmiştir. 2013 yılının ilk 11 ayında ise; toplam 1 milyar 316 milyon dolar tutarında ihracat gerçekleştirilmiştir. Bu sürece bakıldığında, geçen yıla oranla ihracatımızda %19’luk bir düşüş görülmektedir” dedi.

itso meclisi10

Daha sonra faaliyetleri tek-tek okuyan Başkan Yılmaz; “Yapılan tüm bu çalışmalara rağmen ülkemize, bölgemize ve İskenderun halkına daha fazla görev borcumuzun bulunduğunu biliyoruz. Bugüne kadar bizlere gösterdiğiniz güven ve katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor saygılar sunuyorum” dedi.

İTSO Meclisinde 2013 yılı Mizan ve Vakıf gelir gideri oy birliği ile kabul edildi. İTSO Meclisinde 2013 yılı Mizanı oy birliği ile kabul edilirken, İTSO Vakfı Muhasip Üyesi Ahmet Sıvacı da Vakfın 2013 yılı gelir gideri hakkında detaylı bilgiler verdi. İTSO Meclisinde Mizanın ardından Vakfın bütçesi ve mizanı da oy birliği ile kabul edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here