İTSO Heyeti ABD’de Ticari ve Kültürel Temaslarda Bulundu

0
96

itso-abd gezisi1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve iş adamlarından oluşan kafile, Amerika Birleşik Devletlerine düzenlenen geziye katıldılar.

İş gezisinde İTSO üyeleri ABD’nin önemli ticaret merkezlerinde üst düzey yetkililerle görüştüler.  İTSO üyeleri ABD’nin Newyork şehrinde Türk Amerikan Ticaret Odası (TACCI) Başkanı Ali Koçak ve Başkan yardımcısı John J. Drıscoll tarafından karşılandılar.

itso-abd gezisi2

İTSO Heyetini son derece samimi bir şekilde karşılayan ve ağırlayan Türk Amerikan Ticaret Odası Başkanı Ali Koçak, İskenderun ve Hatay’ın Türk ekonomisi ve konumu açısından son derece önemli olduğunu vurguladı ve İTSO heyetine her türlü girişimlerde destek olacağının sözünü verdi.

İTSO Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Seküçoğlu ziyaretin anısına Türk Amerikan Ticaret Odası Başkanı Ali Koçak’a fincan takımı hediye etti.

İTSO heyeti ABD gezisi kapsamında Laswegas şehrinde düzenlenen (SONEXPO) inşaat fuarını da gezme ve inceleme fırsatı buldular. Gezinin oldukça olumlu geçtiğini belirten İTSO yönetim kurulu üyesi Bülent Seküçoğlu; “İTSO heyeti olarak ABD’nin değişik şehirlerini gezme ve görme imkanımız oldu. Burada üst düzey heyetler tarafından karşılandık.  Türk-Amerikan Ticaret Odası ile ikili görüşmelerimiz oldu ve oldukça olumlu geçti diyebiliriz. Bunun yanında Laswegas şehrinde düzenlenen SONEXPO inşaat fuarını da gezerek, iki ülke arasında inşaatlarda kullanılan malzemeleri de görme ve inceleme fırsatımız oldu. Gezinin çok verimli geçtiğini söyleyebiliriz” dedi.

Yönetim kurulu ve oda üyelerinden oluşan İTSO Heyeti, ABD’de ziyaret kapsamında ülkenin ticaret merkezlerini de gezdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here