İTSO Eğitim Vakfı Başkan Civelek’i Ziyaret Etti

0
101

bld-itso vakfıİskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakfı yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i makamında ziyaret etti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yusuf Kutluğ ve yönetimin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Civelek, başarı dileğinde bulundu.

Vakıfların, sivil toplum örgütlerinin demokrasinin gelişmesi ve yerleşmesinde önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Civelek; “Ülkemiz gerçekten coğrafya olarak dünyanın en güzel yerlerinden biri. Bunun değerini bilmemiz, bu coğrafyaya layık olmaya çalışmamız lazım. Hepimiz ülkeye sahiplenen insanlarız. İnsana yapılan yatırım en iyi yatırımdır. İnsan unsurunu öne çıkarmışsınız. Burslarla gelişmesine yardımcı oluyorsunuz. İmkansızlıktan dolayı beynini kullanamıyor, toplum kaybediyor. Ama sizin bu güzel beyinleri değerlendirmeniz, topluma kazandırmanız çok önemli. Sivil toplum örgütlerinden beklenen bu. Yaptığınız çok güzel ve hayırlı iş. Önemli olan ülkemize ve insanımıza layık olmaktır. Ben de layık olmaya çalışıyorum. Hedef ülkemizin, şehrimizin daha iyi yere getirilmesi. Halka hizmet önemlidir. Halka hizmet hakka hizmettir” dedi.

Ziyarette yönetimi ve kendisini tanıtan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yusuf Kutluğ, vakfın AMATEM ve kız yurdu projesi bulunduğunu, bugüne kadar 872 öğrenciye burs verilirken, şu an itibariyle de 114 öğrenciye burs verildiğini belirtti.

5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Miraç Kandilinin aynı güne denk geldiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Yusuf Civelek, dünyada küresel iklim değişikliği yaşandığını söyledi. Başkan Civelek, kentte yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında da bilgi verdi.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek’in çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim ve Kalkınma Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yusuf Kutluğ, “Hizmetlerinizden dolayı takdir ediyoruz. Çalışmalarınızın devamını diliyoruz. Allah devamını nasip eylesin” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here