İstiklal Makzume Anadolu Lisesinden Başkan Civelek’e Ziyaret

0
539

bld-ziyaret1İskenderun İstiklal Makzume Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı ve Okul Aile Birliği yönetimi, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarete, Müdür Yardımcısı Mehmet Haluk Kenanoğlu ile birlikte, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Özcan, öğretmenler Zülfinaz Başer, Gülümser Tuz ile okul aile birliği yönetim kurulu üyeleri ve bazı veliler katıldı.

Ziyarette, sahil düzenlemesi, yeni içme suyu şebekesi, iskele ve nikah salonu gibi hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren konuklar, doğalgaz ve elektrik şebeke döşeme çalışmasının önemine vurgu yaptılar. Altyapı çalışması yapmanın büyük bir cesaret gerektirdiğini belirten konuklar, yeni içmesuyu şebekesiyle suyun kendi basıncıyla geldiğini, su motorlarının gürültüsünü artık yaşamadıklarını söylediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek; “Sahildeki daha önceden yapılmış olan dolgu alanını düzelttik, güzelleştirdik. Sahilde düzenleme yaptık. Türkiye’nin en güzel sahillerinden biri oldu. Vatandaş dalgaların sesini duyacak ve dinlenecek. Sahil düzenlemesinde 400 kişilik amfi tiyatro da var” dedi.

Altyapı çalışmasından dolayı yolların bozulduğunu, toz olduğunu, asfalt ve parke taşı döşeme çalışmasının sürdüğünü belirten Belediye Başkanı Civelek; “Ama başka çaresi yok. 80 yaşında su şebekesi kevgire dönmüştü. Eski şebekeden dolayı sürekli su patlak ve arızaları yaşanıyordu. Halkımız yeni içmesuyu şebeke çalışmasıyla damacana suya para vermeyecek. Musluktan akan suyu içecek. Yeni içmesuyu şebeke çalışmasıyla su motor ve pompalarından dolayı belediyeye ve halkın bütçesine enerjiden büyük tasarruf sağlandı. Doğalgaz şebeke çalışması vardı, hızlandırıldı ve elektrik şebekesi de döşeniyor. Yaptığımız tüm çalışmalar halkın ve kentin ihtiyacına yönelik. O yüzden gönlüm çok rahat” diye konuştu.

bld-ziyaret2

Mikado Dans Grubu Üyeleri de Ziyaret Etti

Öte yandan Yetenek Sizsiniz Türkiye Programında İskenderun’u temsil eden grup üyeleri de İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek’i ziyaret etti. Makamda gerçekleşen ziyarete, Mikado Dans Grubu’ndan Emir Arslan ve Fatih Bayram katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Mikado Dans Grubu’na başarılar diledi. Mikado Dans Grubu’ndan Emir Arslan, Aralık ayında yapılacak yarışmada kentimizi başarıyla temsil edeceklerini ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here