İskenderunspor’dan Camiaya 3-0’lık Bayram Hediyesi

0
58

TFF 3. Lig 2. Gruptaki temsilcimiz İskenderunspor’un başarılı çıkışı devam ediyor. Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor, 5 Temmuz Stadında oynanan müsabakada ilk yarıda atılan gollerle Beyoğlu Yeni Çarşıspor’u 3-0 mağlup ederek camiasına güzel bir bayram hediyesi verdi.

Selim Özen, Recep İlker Kor ile Yakup Erdoğan hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada İskenderunspor’un gollerini 8. Dakikada Enes Soy, 13. Dakikada penaltıdan Emre Gemici, ve 18. Dakikada Kubilay Yıldırım (k.k) attı.

Ev sahibi İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 71’e yükseltirken, Beyoğlu Yeni Çarşıspor ise 38 puanda kaldı.

Goller Arka Arkaya Geldi

Dakikalar 8’i gösterirken İskenderunspor’un takım kaptanı İrfan Başaran’ın orta alandan uzattığı topu kapan Enes Soy, deparının ardından kaleci Burak Kapan ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Burak Kapan’ı çalımlayan Enes Soy, plase vuruşuyla topu Beyoğlu Yeni Çarşı filelerine gönderdi: 1-0.

13. dakikada ise İskenderunspor’un geliştirdiği atakta, Kubilay Yıldırım, ceza alanı içerisinde Erdinç Pekgöz’ü çekerek yere indirdi. İskenderunsporlu Emre Gemici topu filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0.

18. dakikada ise İskenderunspor’lu İrfan Başaran’ın 6 pas çizgisi üzerine yaptığı ortada Beyoğlu Yeni Çarşıspor’un defans elemanı Kubilay Yıldırım ters kafa vuruşu ile  topu kendi kalesine gönderdi: 3-0.

Maçın kalan kısımlarında ev sahibi İskenderunspor’un baskılı oyunu devam etmesine rağmen gol sesi çıkmadı. İskenderunspor sahadan 3 gollü 3 puan ile ayrıldı. (Haber Merkezi)

Bir 14 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, çim ve stadyum görseli olabilir

Bir 3 kişi, spor yapan insanlar, stadyum ve açık hava görseli olabilir

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here