İskenderunspor’da Yüzler Gülüyor!

0
39

İkinci Lig Serüvenine zor bir galibiyetle başlayan Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’da, elde edilen galibiyetin ardından yüzler gülüyor. Uzun yıllar sonra 2. Ligdeki ilk maçında 3 puanla tanışan temsilcimiz ligin ikinci haftasında oynayacağı Pazarspor maçının hazırlıklarına da başladı.

Futbolcularla Tanışma Yemeği

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta zirveye oynayan takımlar arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor’da, Yeni Hatay Stadında oynanan zorlu Balıkesirspor karşılaşmasında alınan galibiyetin ardından keyifler yerinde! 3 puanın ardından yüzler gülerken, Turuncu-Mavili ekibin çiçeği burnunda yeni yönetimi, yapılan antrenmanın ardından Arsuz Rhossus Restoranda futbolcularla tanışma yemeği düzenledi.

Yemek programında Kulüp Başkanı Hakan Bolat’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Bülent Yenihayat, yardımcı antrenörler ile futbolcular hazır bulundu.

Pazarspor Hazırlıkları Devam Ediyor

Öte yandan, Turuncu-Mavili takımımız, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Pazarspor müsabakasının hazırlıklarına da aralıksız devam ediyor. Teknik Direktör Bülent Yenihayat öncülüğüne gerçekleştirilen antrenmanlarda yeni gelen futbolcuların takımın eskileri ile kaynaşması idarecileri ve teknik heyeti oldukça sevindiriyor.

İskenderunspor ayrıca, İstanbulspor’dan kanat oyuncusu Muhammed Enes Durmuş’u da 1 yıllığına kiraladı. İskenderunspor Tesislerinde bireysel olarak antrenmanlara başlayan yeni transfer Muhammed Enes Durmuş, takımla birlikte çalışmalara da başladı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here