İskenderunspor’da Şampiyonluk Şarkıları Söylenmeye Başlandı

0
64

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden İskenderunspor’da Elazığ Karakoçanspor karşısında alınan 3-0’lık galibiyetin ardından şampiyonluk şarkıları daha yüksek sesle söylenmeye başlandı.

Son 3 maçında 3’te 3 yaparak 9 puan çıkartan ve grubunda liderlik koltuğuna oturan Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’da keyifler yerine geldi. Takımın Liderliğe yükselmesiyle birlikte söylenen Şampiyonluk şarkıları da kenti alevlendirmeye başladı.

Taraftarın Coşkusuna Riekerink de Katıldı

Elazığ Karakoçan maçının ardından galibiyet sarhoşu olan ve liderliği doyasıya kutlayan taraftarlara İskenderunspor Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink de eşlik etti.

Maçın bitiş düdüğünün ardından taraftarların ısrarlı talebini kıramayan İskenderunspor Kulüp CEO’su Jan Olde Riekerink yanına teknik heyette görev alan Teknik Direktörleri de yanına alarak taraftarlara, yumrukla galibiyet şovu yaptı. Şovun ardından Riekerink ve hocalar, taraftarlardan oldukça yoğun alkış aldılar.

İskenderunspor’a Protokolü Desteği

İskenderunspor’un 5 Temmuz Stadında oynadığı müsabakada Harput Dibek Elazığ Karakoçanspor’u 3-0 mağlup ederek grubunda liderliği yükselmenin sevince yaşanırken, Hakan Bolat başkanlığındaki Turuncu-Mavililere aralarında Milletvekilleri ile Belediye Başkanlarının da bulunduğu Hatay protokolünden destek geldi.

Karşılaşmayı Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ile Lütfi Kaşıkçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat ve İskenderunspor’dan yetişen başarıı Teknik Direktör Samet Aybaba ile coşkulu bir taraftar topluluğu izledi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here