İskenderun Atlı Spor Kulübü Misafirlerini Bekliyor

0
101

İskenderun Atlı Spor Kulübü, Kentimize yepyeni bir konsept ile hizmet etmeyi sürdürüyor. Hem kahvaltınızı yapabileceğiniz, hem de akşam yemeğini yiyebileceğiniz Atlı Spor Kulübünde, küçük bir de hayvanat bahçesi bulunurken, ata binmenin hazzını da sonuna kadar yaşayabilirsiniz. İskenderun’un yeni yaşam ve spor alanı olarak faaliyete giren Atlı Spor Kulübü’nde, at eğitimiyle birlikte akşam vatandaşlar, dostlarıyla yemek yeme ortamı buluyor.

At binme eğitiminin de verildiği İskenderun Atlı Spor Kulübünde, Başkan Mustafa Yener, yönetim kurulu üyeleri Ömer Faruk Bülbül ve Halit Yener, basın mensuplarına mekanı tanıtırken, birçok aktivitelere de yer verileceğini belirttiler.

İskenderun Atlı Spor kulübü işletmecileri Mustafa Yener, Halit Yener ve İşletme Müdürü Ömer Faruk Bülbül, tesise davet edilen basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Basın mensuplarına tesisi gezdiren işletmeciler, 30 dönüm alan üzerinde İskenderunlular için keyifli bir ortam oluşturduklarını kaydettiler.

Tesise ilişkin kısa bir bilgi veren Ömer Faruk Bülbül; “Amacımız, milli bir spor olan at biniciliğini yeni nesle sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bilimsel olarak öğretmektir. Antrenörlerimizle 7’den 70’e binicilik sporunu hem teorik hem de pratik olarak kursiyerlerimizde uygulamaktayız. Toplamda 20 atımızın bulunduğu tesisimizde, hayvanat bahçesi, çocuk oyun alanı, kafeterya, restoran gibi yaşam alanlarımız da bulunmaktadır” dedi.

Konuşmaların ardından basın mensupları, antrenörlerin gözetiminde atlara binerek bir süre at sırtına gezinti yaptı, atların cinsleri ve özellikleriyle ilgili bilgiler aldı. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here