İskenderunspor, Şile Yıldızspor’u 3 Golle Uğurladı

0
56

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren Turuncu-Mavili temsilcimiz İskenderunspor’un zirve takibi amansız sürüyor. Turuncu-Mavililer, hafta sonu İskenderun 5 Temmuz Stadında oynanan müsabakada Gema Polimer Şile Yıldızspor’u ağırladı. Temsilcimiz, rakibini ikinci yarıda ardı ardına gelen gollerle 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Kalabalık bir taraftar grubunun seyrettiği, Mustafa Aydın, Yakup Keçeci ile Caner Kurt hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ilk yarı gol sesi çıkmadı.

İkinci yarıya daha atak ve arzulu başlayan ev sahibi İskenderunspor’un gollerini 72. dakikada Metehan Baltacı, 73 ve 81. dakikalarda da Osman Şahin attı.

İskenderunspor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 65’e çıkartırken üçüncü sıradaki yerini korudu, haftayı yenilgiyle kapatan Şile Yıldızspor da 47 puanda kaldı.

Grup Lideri Bitexen Düzcespor ise 51 Orduspor deplasmanından 1 puanla dönerek, puanını 69’a çıkardı. Grupta ikinci sırada bulunan Akagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü ise Kuşadasıspor karşısında elde ettiği galibiyeti ardından puanını 66’ye yükseltti. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here