Balıkçı Esnafı, İftar Yemeğinde Protokol Üyeleriyle Bir Araya Geldi

0
93

İftar Saati, Sorunlar Dinlendi, Birlikte İftar Yemeği Yendi

Geçtiğimiz Perşembe akşamı İskenderun Balıkçı Barınağında, İskenderun Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Yücel Dalgıç ve Hatay Su Ürünleri Kooperatifleri Birliği Başkanı Celal Bilen birlikteliğiyle geniş katılımlı bir iftar yemeği verildi.

Barınak içinde verilen İftar yemeğine; İskenderun Kaymakamı İskender Yönder ile Kaymakam adayı Cezmi Kandemir’in yanı sıra Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, Hatay Büyükşehir Belediye 2’ci Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Deniz Ticaret Odası (DTO) Meclis Başkanı Adnan Yener, İskenderun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Erol Akın, basın mensupları ve kalabalık balıkçı esnaf gurubu iştirak etti. Katılımcılar birlik ve beraberlik içerisinde iftarlarını açtı. Kooperatif Koordinatörü Birol Mustafa Karakaya’nın candan çabası da takdirle karşılandı.

İftar öncesinde balıkçıların sorunlarını dinleyen Abdulkadir Özel, Sardalya balığı avında yaşanan sorunları anında bakan yardımcıları ile paylaştı. Yaptığı telefon görüşmesi sonunda olumlu dönüşler alan vekil Özel’in yanı sıra Kaymakam Yönden ile Başkan Tosyalı’nın çabaları takdir topladı.

Protokol üyeleri daha sonra balıkçılarla birlikte iftar yemeğine oturdu. Balıkçı esnafı bu iftar yemeği ile birlikte sorunlarını da protokol üyelerine anlatma fırsatı buldukları için oldukça sevindirici dakikalar geçirdiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here