İskenderunspor Çok Daha İyi Yerlerde Olmalı!

0
102

santrafour3İskenderun’da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen Global Goal Türkiye Futbol Oscarları Ödül Töreni için kentimize gelen Türkiye’nin tanınmış spor adamları, İskenderun Gazeteciler Cemiyetini de ziyaret ederek, basınla bir araya geldiler. Gelen konuklar arasında bulunan UEFA Resmi Spor Menajeri Cihangir Güner, İskenderunspor’un çok iyi yerlerde olması gerektiğine vurgu yaptı.

İskenderun Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirilen ziyarete Kanal T Spor Müdürü ve Genel Yayın Yönetmeni Başar Büyükkol, Teknik Direktör Güvenç Kurtar, UEFA Resmi Spor Menajeri Cihangir Güner,  GS Spor Yazarı Kemal Özcanlı, FB Spor Yazarı Orhan Zeki Ak, Spor Yorumcusu Behçet Özen, Galatasaraylı eski futbolcu Mehmet Gönül Açar ile İskenderun Spor’un eski yıldızlarından Senayi Kara katıldı.

Spor üzerine gerçekleştirilen sohbette İGC 2. Başkanı Rızkullah Terbiyeli, kentimizde gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin İskenderun’un tanıtılması açısından da büyük önem taşımakta olduğunu belirtti.

santrafour4

İskenderunspor’un geleceği hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu esnada söz alan Teknik Direktör Kurtar; “Yeni yetişen nesillerin çağın sportif faaliyetler içerisinde bulunması için İskenderun’da sosyal aktivitelerin daha da artırılması gerekir” diye konuştu.

Futbol geçmişi olan ve birçok futbolcu yetiştiren İskenderunspor’un çok daha iyi yerlerde olması gerektiğine vurgu yapan Menajer Güner ise; “İskenderunspor için de halkın sağduyulu olması ve takımlarına sahip çıkması gerekir” diye konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından basın mensupları, gelen konuklar ile topluca anı fotoğrafı çektirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here