Ergin: “Siz Enerji Verirseniz Ampul Yanar”

0
126

ergin-demirköprüAdalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin, adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Köy ve belde gezilerini aralıksız sürdüren Ergin, gezdiği ve inceleme yaptığı yerlerde vatandaşlarla bol-bol sohbet edip fikir alış verişinde bulundu. Bakan Ergin vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada; “Siz enerji verirseniz ampul yanar” dedi.

Siyasilerin yıllardır konuşmaya korktuğu projelerin Ak Parti iktidarı döneminde yapımına başlandığını kaydeden Bakan Ergin; “Son 11 yıldır Hatay’a yapılan yatırımlar ile ilimiz kendini göstermeye başladı. Yıllar yılı kaderine terk edilen Hatay, sizlerin sayesinde şaha kalkarak Ankara’dan hizmetleri birer birer almaya başladı. Türkiye’nin en büyük dolgu barajı Hatay’da yapılıyor ve 2015 yılında çiftçilerimizin hizmetine sunulacak. Reyhanlı ve çevresinde bulunan topraklar bu baraj sayesinde suya doyacak. Çiftçilerin kazancına kazanç katılacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Arazi toplulaştırması konusuna değinen Bakan Ergin; “Çiftçilerimizin değişik yerlerde bulunan arazilerini tek bir yerde toplamak üzere arazi toplulaştırma projesini hayata geçiriyoruz. Böylelikle arazi sahipleri topraklarını tek bir yerde toplamış olacak” diye konuştu.

Türkiye’nin en uzun süreli hükümetinin Ak Parti olduğunu da belirten Bakan Ergin; “Geçen hafta itibarı ile Ak Parti en uzun süre hükümet olmanın rekorunu kırdı. Başarılı hizmetlerin sunulmasında sizlerin verdiği destek ile Dünyanın önde gelen ülkeleri arasına giren Türkiye, Ak Parti iktidarı ile bölgesinde parlayan yıldız oldu. Bunun devam etmesi, gücüne güç katması sizlere bağlıdır. Sizler yeter diyinceye kadar bizler, sizler için çalışmaya ve hizmet sunmaya devam edeceğiz. Hatay geneline şöyle bir bakın sizler omuz verdiniz, bu güzellikler ortaya çıktı” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here