İskenderunspor 1967’den ‘Kurban’lı Açılış!

0
97

körfez iskenderunspor30Olgun; “Takımı Hak Ettiği Yere Taşıyacağız”

İskenderunspor 1967 futbol takımı, yeni sezonun resmi açılışını kurban keserek yaptı. Sakarya Mahallesinde bulunan kulüp tesislerinde gerçekleştirilen sezon açılış törenine, İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun’un yanı sıra, MHP Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, İskenderun Belediyespor kulüp yöneticisi Levent Erköse, taraftarlar ve sporcular katıldı.

Kurban kesilip duaların okunduğu törende konuşan Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun, yeni sezonun İskenderun ve Hatay’a hayırlı olması temennisinde bulundu. Başarılı olmak için yola çıktıklarının altını çizen Başkan Olgun; “Biliyoruz ki son yıllarda Hatay futbolu çok kötü günler geçiriyor. İnşallah bu kötü gidişi tüm takımlarımızla birlikte yeneriz. Amatör ruh, profesyonel yönetim anlayışıyla çalıştığımız İskenderunspor’u inanıyorum ki bu yıl hak ettiği yere getireceğiz” dedi.

körfez iskenderunspor31

Teknik sorumlu Halis Özipek ise takımın bu yıl iyi bir çıkış yakalayacağına inandıklarını ve çalışmalarını da bu yönde yaptıklarını açıkladı.

Konuşmaların ardından Kuran-ı Kerim okundu. Daha sonra ise futbolcular ve davetliler birbirleriyle samimi sohbet ortamına girdiler.

Trabzonspor ve Galatasaray’ın eski futbolcularından Levent Erköse ise Trabzonspor’lu futbolcuların imzaladığı bir formayı İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun’un oğluna hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here