İskenderunspor 1967 Sahaya Bugün İniyor!

0
50

Profesyonel liglerdeki temsilcilerimizden Kırıkhanspor’un yanı sıra İskenderun Demir Çelikspor ile İskenderunspor 1967’de haftayı iç sahada geçireceğinden, mücadelelerini 5 Temmuz Stadında yapacak olan Mavi-Turunculu ekip İskenderunspor 1967 maçını bugün, Kırmızı-Lacivertli ekip İDÇspor ise yarın oynayacak. İskenderun Demir Çelikspor Körfez Futbol Kulübünü, İskenderunspor 1967 ise Bursa Nilüferspor’u ağırlayacak.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda kazanan 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İDÇspor, bu hafta da sahasında yapacağı maçtan 3 puan alarak galibiyet serisi yakalamak ve biraz geride kaldığı zirve yarışında yeniden iddialı duruma gelmek istiyor.

İskenderunspor 1967 ise geçtiğimiz hafta Silivri deplasmanından eli boş dönmüş ancak oynadığı futbolla taraftarına ümit vermişti. Mavi-Turunculu ekip bugün 5 Temmuz Stadında ağırlayacağı Bursa Nilüferspor’u yenerek çıkış yakalamak istiyor. İskenderunspor 1967 Teknik Direktörü Ali Gülmez; “Hafta içinde oldukça verimli antrenmanlar yaptık. Futbolcuların istekli halleri de bizleri oldukça sevindirdi. Artık bu çabalarımızın karşılığını alma zamanı geldi. Bursa Nilüferspor maçıyla birlikte galibiyet serisi yakalayabilirsek, her şey bizim adımıza daha güzel olacak” dedi.

2. Ligdeki diğer temsilcimiz Hatayspor ise zirvedeki takibini sürdürmek adına İstanbuıl’da Güngörenspor karşısına çıkacak. Kırmızı Grupta bu haftanın kaderini İstanbul takımları belirleyecek. Nitekim grup lideri Polatlı Bugsaşspor’da bir diğer İstanbul takımı Sarıyer’i ağırlayacak.

3. Ligdeki temsilcimiz Kırıkhanspor ise sahasında Kayseri Şekerspor’u konuk edecek. Geçen hafta Bergama deplasmanından 3 puanla dönen Kırıkhan ekibinde tek hedef bu hafta da galibiyet ve 3 puan!

İskenderun Demir Çelikspor-Körfez Futbol Kulübü

10.02.2013 Pazar Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Sertaç Şaroğlu, Salim Duran, Arda Ergene

İstanbul Güngörenspor-Hatayspor

10.02.2013 Pazar Saat: 13.30

Mimar Yahya Baş Stadı

Özgür Sepin, Mustafa Han, Fırat Zengin

İskenderunspor 1967-Bursa Nilüferspor A.Ş.

09.02.2013 Cumartesi Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Serkan Özkan, Belgin Kumru, Uğur Erdoğan

Kırıkhanspor-Kayseri Şekerspor

10.02.2013 Pazar Saat: 13.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Bilal Köseoğlu, Muhammet Çekin, Ahmet Çifci

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here