İskenderunspor 1967, İki Yabancı Oyuncu Transfer Etti

0
381

iskenderunspor 1967-24Hatay Amatör Küme Süper Liginin flaş ismi İskenderunspor 1967, yeni sezon öncesinde çalışmalarını sürdürürken, iki yeni transferle gol yollarını daha da güçlendirdi. Turuncu-Mavililer, orta sahaya Ganalı Joseph Amoah, forvet hattına da Hazo Otu Okunur’u transfer etti.

Sezon öncesi hazırlıklarını devam ettiren İskenderunspor 1967, eksik olan bölgelere transferlerini de sürdürüyor. Teknik Direktör Halis Özipek’in raporu doğrultusunda eksik olan iki yere transfer gerçekleştirildi. Yerli oyuncuların dışında yabancı oyuncularını da tamamlayan İskenderunspor 1967 orta sahaya Ganalı Joseph Amoah, forvete ise Hazo Otu Okunur’u transfer etti. Çalışmalara katılan iki siyahî oyuncu taraftarların olduğu kadar yerli oyuncuların da dikkatini çekti. Yapılan çift kale maçında ise yeni iki transferin performansları da dikkat çekiciydi.

Teknik Direktör Halis Özipek, sezon için iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerine dikkat çekerek; “Eksikliklerimizi tamamlamak için iki yabancı futbolcu aldık. Bu konuda bizlere destek veren Başkanımız Ali Gökhan Olgun’a çok teşekkür ediyorum. Bir iki futbolcuyla daha görüşmelerimiz var. Gelişmeler olumlu sonuçlanır, anlaşma sağlanırsa takıma katılabilirler, yoksa önümüze bakarak lige başlayacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here